Bel Party-Place Gast: 010-4357051

Vier uw themafeest bij Dance & Party-Place Gast


Samen met uw familie, vrienden of collega’s genieten van een perfect georganiseerd themafeest. De locatie geheel in stijl en afgestemd op uw wensen. Onze zaal wordt op aanvraag omgetoverd in een tropisch paradijs, winters sprookje of Griekse vakantie. Wij denken graag mee met uw ideeën en zorgen voor een persoonlijke beleving bij ons op de locatie. Een themafeest dat u en uw gasten nog lang bij blijft, dat beloven we!

Entertainment (optioneel)

Dance & Party-Place Gast verzorgt graag uw entertainment. Wij werken o.a. met (bekende) bands, goochelaars, illusionisten, danserss, (bekende) muzikanten en tekenaars. Informeer naar de mogelijkheden en kosten voor uw themafeest.

Voorstel op maat

Heeft u interesse in een themafeest bij ons in Vlaardingen? Een offerte via de mail kan natuurlijk altijd, maar een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken en u direct te adviseren, heeft onze voorkeur. Bel met Dance & Party-Place Gast op 010-4357051 of stuur een e-mail naar info@gast.nl.

Opbouwkosten themafeest

Voor elk thema rekenen wij €295 voor het opbouwen van het gekozen thema voor de zaal. De zaalhuur, inclusief verrassende aankleding, is bij dit bedrag inbegrepen. Bent u met een klein aantal gasten en wilt u toch uitpakken? Kies dan voor decoratie en aankleding van een deel van onze zaal. Hiervoor wordt de opbouwprijs naar uurloon berekend.