Bel Party-Place Gast: 010-4357051

Smakelijke catering voor uw feest


In tegenstelling tot veel andere feestlocaties, werken wij niet met standaard arrangementen. Geen hapjes en drankjes die net buiten het pakket vallen of niet uw smaak zijn. Wij stellen diners, buffetten, broodmaaltijden en drankenpakket altijd samen op basis van uw wensen en dieetwensen. Wilt u graag wat inspiratie? Onderstaand geven we u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden bij Dance & Party-Place Gast.

Wat kost catering bij de zaalhuur?

De onderstaande prijzen zijn een voorbeeld van enkele mogelijkheden. Heeft u andere wensen of ideeën, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij werken niet met standaard arrangementen, omdat we vinden dat u zelf uw eigen diner, receptie of feest moet kunnen samenstellen. Zaalhuur betaalt u bij ons alleen, als u de zaal afneemt voor minder dan 40 personen. Heeft u 40 gasten of meer? Dan is de zaal gratis. Alle onderstaande prijzen zijn all-in, dus zonder bijkomende kosten.

Wanneer u alleen de zaal wilt huren, zodat u overal zelf voor zorgt, is dat ook mogelijk!
U krijgt dan de volledige beschikking over de zaal, meubilair, bar, koelingen, keuken en apparatuur. Tevens is het mogelijk om o.a. glaswerk, bestek, borden, saving dishes tegen gereduceerde prijs te huren. U betaalt zaalhuur naar het aantal uur dat u de zaal wilt huren en een borg i.v.m. schade en schoonmaak, welke na correcte oplevering aan het einde van de avond aan u wordt verrekend. 

Informeer voor de zaalhuur via info@gast.nl of via 010-4357051.